O nas


EPICENTER
Hostel Cukrarna Kranj se nahaja med turističnima bisera Slovenije (Ljubljana 23 km in Bled 27 km), ob vznožju Alp. Poleg tega smo le 7 km od glavnega slovenskega letališča in 2 km od avtoceste, ki povezujejo severozahodno Evropo z južno Evropo. Na kratko: smo odlično izhodišče za odkrivanje Slovenije, ali pa najboljše mesto za vašo prvo ali zadnjo nočitev v Sloveniji.


UDOBJE
Naš hostel ponuja vse, kar je potrebno za prijetno in udobno bivanje. Izbirate lahko 2 postelje sobe z ali brez kopalnice (najbolje za pare) ali 3 in 4 posteljne sobe (najljubše potujočim družinam). Če potujete v večjih skupinah (kot so športniki, glasbeniki, …) pa kot vidite v opisu backpacker-ja čakata na vas tudi 6 in 8 posteljne sobe.


NASVETI
Lahko vam pomagamo načrtovati vaš dan in poskrbeti, da boste doživeli večino tega, kar naše mesto ponuja. Naše znanje ter ljubezen do Kranja in Slovenije bodo zato vaši dnevi nepozabni. Slovenija je ravno prave velikosti za obisk katerega koli dela v dnevu in skupaj bomo načrtovali potovanja, medtem ko vam dajemo lokalne nasvete.

Prihod / Odhod

Prihod od 15:00 do 20:00,
Odhod od 8:00 do 11:00


Kontakt

Pomembne informacije

Pojdite na „Rezerviraj“ da bi videli točno ceno in razpoložljivost namestitve u danem trenutku

Več informacij?